arrow-left icon arrow-right icon behance icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon comment icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook icon flickr icon google-plus icon googleplus icon instagram icon kickstarter icon link icon mail icon menu icon minus icon myspace icon payment-amazon_payments icon payment-american_express icon ApplePay payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon youtube icon

Begüm Kıroğlu & Edgardo Osorio

Begüm Kıroğlu & Edgardo Osorio

Yollarınız nasıl kesişti?

Begüm: İstanbul bizi bir araya getirdi, Misela’nın kurucusu Serra Türker vasıtasıyla tanıştık.

İki arkadaş, iki markayı nasıl buluşturdu?

B: Edgardo’nun yaratıcı dünyası bana hep çok çekici gelmiştir. Kendisiyle birçok ortak tutkuya sahibiz. Müzik, dans, sanat, tasarım, vintage ürünler ve kitaplar konusunda zevklerimiz son derece benzer. Birlikte çok sık seyahat ediyoruz; bu seyahatlerin birinde, iş birliği fikri doğdu.

Amacımız bu ortak tutkularımızı estetik ve güzellikle buluşturmaktı. Kapsül koleksiyon ve bu koleksiyon kapsamında yer alacak tasarımlar üzerine konuştuk. Her tasarım üzerinde birlikte çalıştık. Son derece keyifli bir süreçti. Sonucunda ortaya çıkardığımız bu kapsül koleksiyon, Edgardo ile dostluğumuzun ve iki markanın tutan enerjisinin ürünü oldu.

Edgardo: Begüm de, ben de renkli, özünde “joie de vivre” felsefesini yani yaşama sevincini barındıran, eğlenceli unsurlar içeren, iddialı ürünlerle ilgileniyoruz. Birlikte seyahatteyken, tatil sezonu için bir iş birliği yapmaya karar verdik. İddialı, renkli ve Aquazzura ruhunu yansıtan bir koleksiyon hayal ettim. Kafa kafaya vererek birçok fikir ürettik, renkler üzerinde beraber çalıştık, Begüm tasarladı.

Begüm zaten eşsiz stile sahip bir Aquazzura kızı. İlk defa bünyesine mücevher tasarımları eklediğimiz Aquazzura’yı, onun gibi yetenekli ve markayı iyi tanıyan birinin ellerine bıraktığım için çok mutluyum. Arkadaşlarla iş birliği yapmak her zaman etkileyici ve beklenmedik oranda başarılı işler ortaya çıkarıyor.

Begum Khan ve Aquazzura markalarını ortak paydada buluşturan özellikler neler?

B: İki marka da geçmişe ait öğeleri temel alarak modern zarafeti yansıtıyor. Hitap ettikleri profil de eşleşiyor. Kapsül koleksiyonda bulunan tasarımlar sofistike ve eğlenceli; seksi ve bir o kadar da zarif. Bir Aquazzura kızı olarak, markanın diğer tutkunlarına bu koleksiyonu sunduğumuz için mutluyum.

E: İki marka da karakteristik bir stile sahip. Bu ortak koleksiyon da, Aquazzura’nın DNA’sına işleyen Latin ruhu ve oyuncu tavrı, Begum Khan’ın enerjisi yüksek mücevherleriyle buluşturuyor.

Röportaj LARA AKYEL CURATED by SERDAR GÜLGÜN

Curated No.8'i satın almak için tıklayın.

Read more

Sara Beltrán

Sara Beltrán

Erol Sağmanlı

Erol Sağmanlı

Ara Vartanian

Ara Vartanian

Your Cart

Your cart is currently empty. Click here to continue shopping.