arrow-left icon arrow-right icon behance icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon comment icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook icon flickr icon google-plus icon googleplus icon instagram icon kickstarter icon link icon mail icon menu icon minus icon myspace icon payment-amazon_payments icon payment-american_express icon ApplePay payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon youtube icon

Mykonos Guide by Mario Hertel & Thomas Heyne

Mykonos Guide by Mario Hertel & Thomas Heyne

KONAKLAMA

1979 yılında bir çift tarafından kurulan şimdilerde ise oğulları tarafından işletilen Myconian Collection Hotels’in Mikonos’ta 10 tesisi bulunduruyor. Lüks, konfor ve Yunan kültürüyle sarmalanmış misafirperverlikleri mutlaka deneyimlenmeli.

GASTRONOMİ DURAKLARI

30 yıllık geçmişi ve eşsiz konumuyla Agia Anna koyunun çekici adreslerinden Spilia, Akdeniz ve Yunan gastronomi sahnesini harmanlayan lezzetleri ve taze deniz ürünleriyle mest ediyor.

MANZARA NOKTASI

Yunan Adaları’nın en sevilenlerinden biri olan Mikonos’a panoramik bir bakış sunan Remezzo, ambiyansı, iç mimarisi, mezeleri ve manzarasıyla keyif dolu bir deneyim sunuyor.  

KAÇIŞ NOKTASI

Yolunuz Mikonos’a düştüğünde, adanın hemen yakınında konumlanan bir saklı cenneti de keşfetmelisiniz. Rineia Adası’nda doğa ile tamamen başbaşasınız. Mavinin farklı tonlarıyla dingin ve davetkar denizi sizi kucaklamaya hazırç

ALIŞVERİŞ 

 Tria Pigadia bölgesinde Lous Vuitton’un hemen yanında konumlanan Enny Monaco,

Alaia, Aquazzura, Balmain, Christian Louboutin, Giambatista Valli, Gucci ve daha birçok lüks markayı bünyesinde barındırıyor.

SANAT

1994’te çağdaş sanar eserlerini ada halkıyla buluşturmak isteyen iki Yunanın kurduğu Rarity Gallery, her biri ayrı bir temayı odağına alan beş odadan oluşuyor. Umut vadeden genç sanatçıların eserlerini sergileyen galeri adada mutlaka uğranması gereken duraklardan.

EĞLENCE

Pazar günleri tüm adanın kalbinin attığı yer Scorpios. Adanın yerli halkı dahi herkes en güzel kıyafetlerini giyip kendini dans pistinde buluyor. Gün batımına karşı iyi müzik, dans ve leziz kokteyller için doğru adres.

Curated No.10'u satın almak için tıklayın.

Read more

Maldives Guide by Sonu Shivdasani

Maldives Guide by Sonu Shivdasani

VENICE by Licinio Garavaglia

VENICE by Licinio Garavaglia

Madrid Guide by Kike Sarasola

Madrid Guide by Kike Sarasola

Your Cart

Your cart is currently empty. Click here to continue shopping.