arrow-left icon arrow-right icon behance icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon comment icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook icon flickr icon google-plus icon googleplus icon instagram icon kickstarter icon link icon mail icon menu icon minus icon myspace icon payment-amazon_payments icon payment-american_express icon ApplePay payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon youtube icon

Bora Bora Guide by Francesca Bonato

Bora Bora Guide by Francesca Bonato

KAHVALTI 

Kahvaltımızı Otoamana'da yapmayı çok seviyoruz. Otoamana’yla Tahitili yaşlı bir kadın ilgileniyor ve en leziz Hindistan cevizi suyuna o sahip. Sahil üzerinde lokaller tarafından da fazlasıyla tercih ediliyor. Eğer eski Tahiti yemeklerini merak ediyorsanız buraya kesinlikle uğramalısınız.

ÖĞLEN VE AKŞAM YEMEĞİ

Genellikle arkadaşlarımız Eva ve Morgan’a ait La Matira Beach Restaurant’da yemek yiyoruz. Leziz sushi’ler, Polinezya’ya ve Fransa’ya özgü yemekler servis ediliyor.

ALIŞVERİŞ

Dürüst olmak gerekirse Bora Bora’da fazla seçenek yok! Sokaktan veya lokal kadınlardan alışveriş yapıyoruz. Çiçek taçlardan şapkalara, bal ve meyveye kadar her şeyi onlardan alıyoruz. Hindistan cevizi yağı ve çiçek karışımından üretilen Manoi yağı ise ideal bir hediyelik.

MANZARA

Motu Tapu kaçırılmaması gereken bir manzaraya sahip.. Bir de Four Seasons Resort'tan, herkesin inanılmaz bir enerjisi olduğuna inandığı Bora Bora’nın en önemli dağının, Otemanu’nun mükemmel manzarasını izlemek mümkün. Ana adadan uzaklaşıp mercan adalara oturduğunuzda da büyülenmeniz olası.

DİNLENMEK ADINA

Genellikle kendi bahçemize çıkıyoruz ve çok yakında açılacak olan spa’mızda dinlenmeyi umuyoruz!

REHBER

Bizim Tally adında çok sevdiğimiz bir tur rehberi var. İnanılmaz turlar ayarlıyorlar. Natura-Discovery adında bir turu var, onlarla Bora Bora’yı keyifli bir şekilde gezmek mümkün. Size dağda yemek ayarlayabilir, çok farklı yerleri keşfetmenizi sağlayabilirler.

Curated No.2'yi satın almak için tıklayın.

Read more

Ghent Guide by Arnaud Zannier

Ghent Guide by Arnaud Zannier

VENICE by Licinio Garavaglia

VENICE by Licinio Garavaglia

Mexico City Guide by Carlos Couturier

Mexico City Guide by Carlos Couturier

Your Cart

Your cart is currently empty. Click here to continue shopping.