arrow-left icon arrow-right icon behance icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon comment icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook icon flickr icon google-plus icon googleplus icon instagram icon kickstarter icon link icon mail icon menu icon minus icon myspace icon payment-amazon_payments icon payment-american_express icon ApplePay payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon youtube icon

Cedric Reversade & Paul-Maxime Koskas

Cedric Reversade & Paul-Maxime Koskas

Unique Properties & Events’i nasıl kurdunuz?

Paul-Maxime zaten etkinlik işindeydi, ben de otel endüstrisinin içindeydim. Özel deneyimler yaratma tutkusu, muhteşem mekanlar bulma merakı, partilerde bizimle birlikte çalışacak yeni sanatçılar, özel dekorları bir araya getirmek için bir zevk; bunların hepsi bir araya gelince Unique Properties & Events’i kurduk.

Unique Properties & Evenets’i kurmadan önce neler yapıyordun?

Clefs d'Or ve Le Bristol'de çalıştım. Daha sonra bir süre Londra’da çalıştıktan sonra Paris'e döndüm. Hotel de Crillon'da concierge’da çalışmayı beklerken, samimi bir arkadaşım Avrupa'da concierge hizmetini vermek isteyen bazı Amerikalı yatırımcılarla beni bir araya getirdi. Zorlu; fakat heyecan verici bir işe yelken açmış oldum. Sonra Paul-Maxime bana katıldı. O zamanlar sadece 5000 üyeli Amerikan Express Centurion Kart'ı lanse ettik. Kitlemizi “la crême de la crême” olarak ifade edebiliriz.

Unique Properties & Events tıpkı isminde olduğu gibi hizmet sektöründe müşterileri için özgün deneyimler tasarlıyor; bir concierge yada etkinlik hizmeti vermekten çok daha fazlasını sunuyor. Unique Properties & Events’in işleyişinden biraz bahseder misiniz?

Avrupa’da bir ağ yaratan kiralık villa portföyümüzle birlikte yüksek kaliteli benzersiz hizmetler sunuyoruz. Sekiz yıllık deneyimden ve muhteşem anılardan sonra lüks seyahat dünyasında sırada ne olduğunu merak ettik ve konunun derinlerine inmek istedik. Çok çabuk fark ettik ki talep eden ve fark yaratan müşteriler, seyahat ederken lokal deneyimler arıyor. Bu aşamada biz de kiralık mülklerimizi ve etkinliklerimizi buna göre tasarlamaya özen göstermeye başladık.

Süreçlerden bahsedecek olursak... Öncelikle müşterilerimiz bize akıllarında nasıl bir seyahat olduğunu söylüyor. Biz de onlardan aldığımız bilgilere dayanarak A’dan Z’ye seyahatlerini planlıyoruz. Örneğin; Capri’ye gidip Napoli’deki hazineleri keşfetmeden dönmek olmaz. Caravaggio resimlerini görmeden, Alle Grotelle’de bir akşam yemeği yemeden, Franco’s Bar’da içki içmeden Capri’yi ve civarını keşfetmiş sayılmazsınız. Bu yüzden de seyahat programlarını hazırlarken hem müşterilerimizin kalacakları yerin otantik olmasına hem de kaldıkları yerin civarındaki mirasları görmelerine ve bölgeyi her anlamda deneyimlemelerine dikkat ediyoruz. Çünkü iyi bir tatil, aynı zamanda muhteşem bir aşçı ya da yoga eğitmeni olabilir. Yaşadığımız deneyimlerin bize ne kazandıracağını hiçbir zaman bilemeyiz. Bu yüzden seyahatleri unutulmaz kılacak tüm ayrıntılara dikkat ediyoruz.

Unique Properties & Events’in kurucu ortağı Paul-Maxime Koskas ile iş bölümünü nasıl yapıyorsunuz?

Paul-Maxime bizim etkinlik direktörümüz. Muhteşem dekorlar yaratma konusunda bir tutkusu var ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını çok iyi anlar. Örneğin 15 dakikalık bir konuşmada, gelini tatlılar veya çiçekler açısından mutlu eden şeyin ne olacağını bile tahmin eder.

Röportaj ELİF BAYRAM

Curated No.8'i satın almak için tıklayın.

 

Read more

Kike Sarasola

Kike Sarasola

Licinio Garavaglia

Licinio Garavaglia

Vladislav Doronin

Vladislav Doronin

Your Cart

Your cart is currently empty. Click here to continue shopping.