arrow-left icon arrow-right icon behance icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon comment icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook icon flickr icon google-plus icon googleplus icon instagram icon kickstarter icon link icon mail icon menu icon minus icon myspace icon payment-amazon_payments icon payment-american_express icon ApplePay payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon youtube icon

Shanghai Guide by Markus Engel

Shanghai Guide by Markus Engel

KONAKLAMA ADRESİ

Urban Resort Concept otellerinden The PuLi Hotel and Spa tabiki ilk tercihim. Asya kültürünün çağdaş ve özgün bir yorumunu arayanlar tercih edebilir.

GASTRONOMİ DURAKLARI

Ünlü kahve üreticisinin ABD dışında açtığı ilk mekan. Kahvaltıda artizanal kahveleri ve harika patiserileri için tercih ediyorum. Biraz kafa dinlemek için de ideal.

Akşam yemekleri için genellikle Fransız bistrosu Villa Le Bec’i tercih ediyorum. Salyangoz ve mantarlı penne ise favorim. 

SANAT 

Bu şehirde müze bulmakta zorlanmayacağınız kesin, fakat benim favorim küçük olmasına rağmen çok zevkli bir kürasyona sahip SCoP. 20. yüzyıl fotoğrafçılığına dair çok iyi bir seçki sunan müzeyi mutlaka ziyaret edin.

Bir Şanghay klasiği, URC için de bir favori. 1996’da açılan galeri bugün Çin’İn en önemli sanat enstütülerinden biri. Şehirde üç farklı mekanda hizmet veren galeri 40’ın üzerinde sanatçıyı temsil ediyor.

ŞEHİR MANZARASI

Şehrin en popüler yapılarından birinde: Three on the Bund’ın en üst katında konumlanan restoran özellikle akşam şehir manzarasıyla büyüleyici. Nehir ve Pudong’a bakarak bir kadeh bir şeyler atıştırmadan şehirden ayrılmamalı.

ALIŞVERİŞ 

Bu tarihi bölgeye bayılıyorum. Sayısız küçük butiğin ve dükkanın yer aldığı sokaklarda dolaşmak, büyük alışveriş merkezlerinden dolaşmaktan çok daha keyifli.

Curated No.5'i satın almak için tıklayın.

Read more

Jakarta Guide by Ronald Akili

Jakarta Guide by Ronald Akili

VENICE by Licinio Garavaglia

VENICE by Licinio Garavaglia

Berlin Guide by Serdar Kutucu

Berlin Guide by Serdar Kutucu

Your Cart

Your cart is currently empty. Click here to continue shopping.