arrow-left icon arrow-right icon behance icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon comment icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook icon flickr icon google-plus icon googleplus icon instagram icon kickstarter icon link icon mail icon menu icon minus icon myspace icon payment-amazon_payments icon payment-american_express icon ApplePay payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon youtube icon

Madrid Guide by Kike Sarasola

Madrid Guide by Kike Sarasola

GASTRONOMİ DURAKLARI

Endüstriyel detayların dingin bir tasarımla buluştuğu restoran, gerçek bir gastronomi deneyim vadediyor. Şef Javier Muñoz-Calero’nun mutfağı, doğaçlama ilerlediği bir tiyatro sahnesi.

Göz alıcı mimarinin enfes yerli tatlarla buluştuğu Mercado San Miguel’e 10 dakika uzaklıkta yer alan Room Mate Alba, hızlı ve lezzetli bir kahvaltı için favori durağım. Organik ekmek, yoğurt ve meyvelerden sonra geriye sadece günümün tadını çıkarmak kalıyor.

MİMARİ

Şehrin nadir tarihi endüstriyel mimarilerinden biri olan Caixa Forum, sadece beni değil tüm sanatseverleri kendine çeken bir cevher. Herzog & de Meuron’un renove ettiği, cephenin botanikçi Patrick Blanc tarafından tasarlandığı binanın, kent simgelerinden biri olarak anılması boşuna değil. 

SANAT DURAKLARI

İster bir yere yetişmeye çalışıyor olun, ister evinizin bulunduğu sokağı tanımaya çıkmış olun… Şehrin dokusuna işleyen estetiği fark etmemek mümkün değil. En az benzersiz dokusu kadar dikkat çeken galeri ve müzelerden Maz Estrella ve Travesia Cuatro mutlaka görülmeli.

MANZARA NOKTASI

Biraz düşünmek, nefes almak, yoğun programımdan uzaklaşmak istediğimde kendimi El Retiro Park’ta buluyorum. 

EĞLENCE

Madrid’de eğlenmek için güneşin batmasını beklemeye gerek yok. Las Vegas stili bir yemek sonrasında omuzlarınızı kabarenin canlandıran ritimlerine bırakmak isterseniz Florida Retiro doğru adres. Temmuz ayında şehirdeyseniz Madrid Orgullo’yu kaçırmanız için hiç bir sebep yok demektir.

Curated No.9'u satın almak için tıklayın.

Read more

Mykonos Guide by Mario Hertel & Thomas Heyne

Mykonos Guide by Mario Hertel & Thomas Heyne

VENICE by Licinio Garavaglia

VENICE by Licinio Garavaglia

Sevilla Guide by Cedric Reversade

Sevilla Guide by Cedric Reversade

Your Cart

Your cart is currently empty. Click here to continue shopping.