arrow-left icon arrow-right icon behance icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon comment icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook icon flickr icon google-plus icon googleplus icon instagram icon kickstarter icon link icon mail icon menu icon minus icon myspace icon payment-amazon_payments icon payment-american_express icon ApplePay payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon youtube icon

New York Guide by Chris Norton

New York Guide by Chris Norton

LEZZET DURAKLARI

New York'un tarihi ve büyüleyici West Village semtinde bulunan Buvette’de pazar sabahı yediğim buharda pişmiş yumurta ve duble espresso hafta sonu için lezzetli bir başlangıç.

EN İYİ MANZARA

30 Hudson Yards gökdeleninin tepesinde konumlanan “The Edge” yaklaşık 345 metre yüksekliğinde üçgen bir platform olarak inşa edildi. Gökdelenin 100. katında bulunan teras, binanın 80 metre dışına doğru uzanıyor. Ziyaretçiler, The Edge’in terasından New York siluetini ve Hudson Nehri’ni farklı açılardan görme şansı yakalayacak.

ALIŞVERİŞ ZAMANI

En yeni tasarımcıların koleksiyonlarını keşfetmek için Meatpacking Bölgesi'nde yer alan Rag & Bone, alışveriş için iyi bir durak.

SANAT ZAMANI

Kasmin Gallery. Ayrıca Highline'daki 27. ve 28. caddelerde bir de Kasmin Heykel Bahçesi var.

NEW YORK SOKAKLARINDA…

Hiç uyumayan bir şehirde her şey ne kadar alt alta üst üste olsa da dünyada daha iyi bir yer olmadığı da kesin..

Curated No.21'i satın almak için tıklayın. 

Read more

Roma Guide by Antonio Sersale

Roma Guide by Antonio Sersale

VENICE by Licinio Garavaglia

VENICE by Licinio Garavaglia

New York Guide by İzak Şenbahar

New York Guide by İzak Şenbahar

Your Cart

Your cart is currently empty. Click here to continue shopping.