arrow-left icon arrow-right icon behance icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon comment icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook icon flickr icon google-plus icon googleplus icon instagram icon kickstarter icon link icon mail icon menu icon minus icon myspace icon payment-amazon_payments icon payment-american_express icon ApplePay payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon youtube icon

İzak Şenbahar

İzak Şenbahar

İstanbul sizin için ne ifade ediyor?

İstanbul’un Doğu’nun Batı ile buluştuğu en kozmopolit şehir olduğunu düşünüyorum. James Bond gerçek bir insan olsaydı İstanbul'da yaşıyor olurdu.

Butik otel tanımınız nedir? Modaya uygun butik otellerin bu kadar hızlı açıldığı bir sektöre nasıl adapte olunmalı?

“Butik otel” tabirine aşık değilim ve The Mark'ı bir butik otel olarak görmüyorum. The Mark, 153 oda ve süite sahip olmakla birlikte, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük başkanlık süitine sahip. Trendlere de pek inanmıyorum. Trendler zamanla değişiyor. Biz zamansız ürünler yaratma peşindeyiz. Gözüm hep ürün, hizmet, kalite ve misafir deneyiminde. Tüm bunları doğru yaparsanız tutarlı ve zamansız olmanız kaçınılmaz oluyor.

The Mark Hotel markasını genel olarak nasıl tanımlıyorsunuz?

Markamızın lüks, konfor ve eğlence yaydığını düşünmek isterim. Misafirlerimize her gün, modern çağın pek çok kolaylığını “grande dame” otellerin eski moda misafirperverliğinde sunabilmeyi amaçlıyoruz. Büyük bir otel, büyük bir vizyon gerektiriyor.

Mark Hotel gerçekten eşsiz, modaya uygun ve gösterişli… Bu başarının ardındaki gerçek nedir?

Vizyon ve iyi bir takım. Gerçekten zor bir iş ve sıkı çalışmak gerekiyor. 15 yıldır misafirlerimizin ihtiyaçlarını ve isteklerini dinliyoruz. Hatta üzerinde “Aşkı Hissediyor Musunuz?” yazan bir şikayet kutumuz bile var. Misafirlerimizden önerilerini yazıp bu kutuya atmalarını rica ediyoruz. Haftalık toplantılarımızda her birini okuyoruz. Check-out sırasında ise “Konaklamanızdan memnun kaldınız mı? Bir sonraki sefer için farklı yapabileceğimiz bir şey var mı?” pek çok geri bildirim talep ediyoruz.

The Mark Hotel’in manifestosundaki olmazsa olmaz nedir?

Ekipteki herkesin, her konuğa annesine davranılmasını istediği gibi davranmasını istiyoruz ve böyle bir ekip oluşturmaya özen gösteriyoruz.

Peki lüks sizin için neyi ifade ediyor?

Lüksün özü her zaman aynıydı. Konfor, işlevsellik, hizmet, misafirlerin refahı ve keyfi için gerçek özen.

Röportaj SEVAL AKBULAK

Curated No.20'yi satın almak için tıklayın.

Read more

Chris Norton

Chris Norton

Licinio Garavaglia

Licinio Garavaglia

Andrew Steele

Andrew Steele

Your Cart

Your cart is currently empty. Click here to continue shopping.