arrow-left icon arrow-right icon behance icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon comment icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook icon flickr icon google-plus icon googleplus icon instagram icon kickstarter icon link icon mail icon menu icon minus icon myspace icon payment-amazon_payments icon payment-american_express icon ApplePay payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon youtube icon

Bir Hayalin İzinde: İstanbul Modern X Bosch Ev Aletleri

Bir Hayalin İzinde: İstanbul Modern X Bosch Ev Aletleri

Bir Hayalin İzinde projesi, Bosch Ev Aletleri ve İstanbul Modern iş birliğiyle gerçekleşen, sanatın dönüştürücü gücünü keşfetmeye adanmış bir yolculuk. Sanatın gücünü yanına alan proje, genç kızların potansiyellerini açığa çıkarmayı ve hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyor.

Sanatın derinliklerine dalmak ve yaratıcılıklarını serbest bırakmak için bu platformda kendilerini ifade etme cesareti bulan genç yetenekler, proje aracılığıyla pek çok eğitim olanağına sahip oluyor ve kendilerini ilham dolu bir yol çizmeleri için ufuklarını genişletecek sanatçıları tanıma ve onlardan ders alma fırsatı yakalıyorlar.

Türkiye’nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi İstanbul Modern’in bir araya getirdiği akademisyenler, sanatçılar, küratörler, sanat tarihçileri ve müze uzmanlarından eğitim alan genç yetenekler; gerçekleşen atölye çalışmaları, seminerler ve çağdaş sanat tarihi dersleriyle yeteneklerini geliştirip sanatsal dillerini keşfetme olanağını buluyorlar.

Yaşam kalitesini artıran teknolojileriyle eşitliğin önce evde başladığına inanan Bosch Ev Aletleri de sanatın dönüştürücü gücüyle hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir dünyanın kapısını bu iş birliğiyle aralıyor. Proje aracılığıyla bir hayalin peşinden giderek hikayesini gerçekliğe dönüştürme cesareti bulan genç kızlar, özgünlüğünü bu birliktelik aracılığıyla keşfedecekler.

https://www.bosch-home.com.tr/one-cikanlar/bir-hayalin-izinde?cid=istanbulmodern~disp~0424~cpm~goo~curated_magazine~awareness_curated_magazine_web_haber~bnr~~C-%ebuy!_P-%epid!_A-%ecid!

Read more

CHURCH’S X MIU MIU

CHURCH’S X MIU MIU

TWEEN X MERT DEMİR: “WARDROBE”

TWEEN X MERT DEMİR: “WARDROBE”

Your Cart

Your cart is currently empty. Click here to continue shopping.